Steen og Stoffer

Calvin and Hobbes, bedre kendt som Steen og Stoffer på Dansk, er tegneren Bill Watterson's geniale tegneserie om den energiske og fantasifulde seksårige Steen og hans yderst livlige tøjtiger Stoffer. Det er en tegneserie der er elsket af millioner af mennesker verden over, hvilket en søgning på altavista osse kan bevidne, og det er endda på trods af at Watterson stoppede serien ved udgangen af 1995.

Thomas Pinstrup er manden bag en af disse utallige fansider der findes, og det har han gjort fantastisk godt! På en god og overskuelig måde serverer han alverdens info om Steen og Stoffer og ikke mindst om manden bag tegneserien, jeg er faktisk overrasket over at kunne finde et interview og to taler af Watterson, da manden er yderst pressesky. Men ikke nok med det, man kan osse finde ud af hvad Steen og Stoffer kaldes på andre sprog,oversigt over udgivelser på Dansk og Amerikansk, links til andre sider og meget meget mere! Det er virkelig en guldgrube for fans af Steen og Stoffer.

Calvin and Hobbes' Magical World er en side, der har modtaget utallige awards, og det er velfortjent, for her er tale om en side ud over det sædvanlige og det vil Linkguiden osse belønne med at udnævne den til vores August favorit.

Besøg selv siden ved at trykke Her eller tilbage til Oversigten

Linkguiden's karakter

@@@@@

anmeldt 1/8 1998 af Henrik S. Nielsen