Buddy's homepage

Når folk skal lave en hjemmeside er det tit som om at nogle ikke aner hvad de skal lave en side om, og hvad gør man så? man laver en hjemmeside med links til alle mulige andre hjemmesider! Der er som regel to typer af disse hjemmesider, den mest udbredte type er den hvor der er en lang usorteret liste, type to er oftest sorteret i grupper, så det er lettere at finde i de forskellige links.

Buddy,som webmasteren kalder sig, har lavet en såkaldt type 2 med links til søgemaskiner ,chatsteder,koder til sateliter og meget andet, og det er endda lykkedes at bevare overskueligheden, selv jeg nu godt kunne savne at feks emnet søgemaskiner var opdelt i en dansk og udenlandsk sektion. Hvad angår Design og layout er denne side uhyggelig tung, webmasteren har valgt at placere logoer for de sider han linker til og det betyder at der konstant skal hentes alt for meget unødvendig grafik ned, og det har da osse trukket karakteren ned i den samlede bedømmelse.

Denne hjemmesides, og andre der ligner den, største svaghed er nok at man forsøger at sprede sig over en masse emner, oftest kan feks bruge jubii eller yahoo og finde langt flere ting, måske var det en ide at begrænse udvalget og så koncentrer sig om at få så meget mere med indenfor det eller de emner man vil lave links til.
Besøg selv siden ved at trykke Her eller tilbage til Oversigten

Linkguiden's karakter

@@

anmeldt 1/8 1998 af Henrik S. Nielsen