Silas har lavet en hjemmeside, som han kalder "Silas Funsite", en side som som han siger skulle indeholde en masse sjove ting. Jeg har osse set at han på usenet reklamerer for at hans side skulle være Danmarks sjoveste hjemmeside. Men er den så det?

Det sjove består af 3 ting, en side med "alle børnene" vittighederne, en side med sjove screenblankers og så en liste over smileys, som Silas kalder for "chathoveder". For at tage det fra en ende af så er "alle børnene" vittighederne da sjove, specielt hvis man ikke kender dem, men jeg tror at der er mange der kender dem da de var på mode for en 6-7 å siden. Mht. Screenblankers, så er de sikkert meget sjove men dem kan man finde overalt på Internet. Chathovederne som i virkeligheden hedder smileys er osse af ældre dato.

Når jeg vurderer indholdet samlet, så er der langt til titlen som Danmarks Sjoveeste Hjemmeside, det kræver mere indhold af nyere dato, og osse mindre grafik, for siden tager lidt for lang tid at loade ind. Til gengæld har jeg osse taget Silas alder i betragtning, han er 14 år, da jeg skulle give karakter. Jeg syntes at Silas viser at han kan lave en overskuelig side, og med lidt mere arbejde og erfaring er jeg overbevist om at han med tiden kan gøre det bedre.

Besøg selv siden ved at trykke Her eller tilbage til Arkivet

Linkguiden's karakter

@@

anmeldt 16/7 1998 af Henrik S. Nielsen