Vi lever i en verden, hvor information er blevet en vigtig del af vores liv, vi søger den som aldrig før, hvilket Internet er et godt bevis på. Men hvad så med de "gammeldags" medier? såsom aviser,radio,Tv? De bruger da osse Internet i vid udstrækning som supplement til det de normalt foretager sig.

Nyhedsnet har påtaget sig den ikke helt lette opgave at samle alle disse nyhedsrelateret links i et slags index, som består af 9 hovedgrupper, der spænder fra Aviser til Tegneserier, og det er ikke kun danske links man har indsamlet, det fandt jeg ud af da jeg trykkede mig ind på "aviser", her er der inkl. Danmark 25 lande man kan vælge imellem, fra Argentina til USA. Hvis man nu vil finde noget bestemt er der osse mulighed for at søge efter det på siden, ret smart, for der er virkelig mange links!

Generalt er Nyhedsnet overskuelig, hvis der ikke er for mange links på den enkelte side, det halter dog lidt når der er mange links på en side, her kunne en bedre strukturering godt gøre gavn. Nyhedsnet er absolut et besøg værd, hvis man leder efter noget nyhedsrelateret.

Besøg selv siden ved at trykke Her eller tilbage til Arkivet

Linkguiden's karakter

@@@

anmeldt 16/7 1998 af Henrik S. Nielsen