I denne elektroniske tidsalder, hvor modemet er blevet hver mands eje, er der en masse mennesker der gerne vil på Internet, og uden at ville skære alle over en kam, er der en del der ikke kender så meget til deres computer. Hvad gør de så når internet driller? De griber knoglen og ringer til udbyderens hotline og får fat i en supporter og det kan der komme sjove siatutioner ud af som feks denne:

Supporteren: hvad er fejlen, du får, når du ringer op?
kunde: det ved jeg ikke, modemet taler et sprog, jeg ikke kan forstå. Jeg tror det er fra østeuropa!

Dette guldkorn og en masse andre er der lavet en hel hjemmeside om, og det er ikke kun Internet brugere det går ud over, der er osse historier om lidt for smarte supportere/sælgere. De fleste bidrag til denne hjemmeside stammer naturligt nok fra Internet supportere, men du kan osse indsende guldkorn hvis du har oplevet noget sjovt.

Siden er overskueligt opbygget, der er endda en lille "ordbog" hvor man kan slå forskellige ord op hvis man skulle være i tvivl om betydningen af disse. Men vigtigst af alt er at underholdningsværdien her er helt i top, så hvis du vil have et godt grin, så kan Linkguiden anbefale dig at trykke på linket nedenunder

Besøg selv siden ved at trykke Her eller tilbage til Arkivet

Linkguiden's karakter

@@@@@

anmeldt 21/6 1998 af Henrik S. Nielsen